Teknik

Automation

I DA-TEK beskæftiger vi os med det, vi er absolut bedst til. Nemlig automation. Vores services indebærer alt fra montage, implementering, rådgivning- udvikling og dokumentation.  

Automations- begrebet er bredt og vi har arbejdet i eller med de fleste aspekter af det. Vi har stor erfaring med at opbygge og udbygge automatiserede anlæg og vi er erfarne med ombygninger hvor vi tager processer og automatiserer den. Dette stiller store krav til hardware og software kendskab, og den har vi. Skal der implementeres nye tiltag på din maskinlinje, kan vi være behjælpelige – også uden for normal arbejdstid.   

Vores automations service leveres med høj faglighed og et innovativt mindset.    

Programmering

Søger i en partner inden for PLC programmering? Så kan vi hos Da-Tek ApS hjælpe dig. Vi tilbyder mange fleksible løsninger der kan dække din virksomheds behov. Herunder PLC programmering og fejlfinding. Vi er leveringsdygtige i PLC programmering fra Siemens, Schneider, Beckhoff, og Rockwell – vores services kombineret gør vi kan tilbyde komplette løsninger til vores partnere.  

Maskinteknik

Mangler i en samarbejdspartner til at montere, teste- og indkører jeres maskine? Så kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring med montage og indkøring i både ind- og udland.  

Vi forstår vigtigheden i hvordan en maskine præsenterer sig, og ikke mindst hvor vigtig det er der bliver leveret – til tiden.  

Har i en maskine på tegnebrættet kan vi hjælpe med el-tekniske lige fra funktion- til sikkerheds opbygning.  

Procesteknik

I DA-TEK besidder vi en omfattende viden om teknisk udstyr til fødevareproduktion og forædlingLigeledes har vi viden til de krav der stilles til kvalitet, sporbarhed og dokumentation.  
 
Vores erfaring og nysgerrighed gør at vi har en stor proces teknisk forståelse.

Procesoptimering

Procesoptimering handler om at reducere eller eliminere spild af tid og ressourcer, unødvendige omkostninger, kortlægge og tune flaskehalse samtidig med processen gennemføres.  

I enhver proces findes der plads til forbedringer – og med en stor indsigt i branchen, målrettet fokus på relevante tal, og driftsikkerhed er vi de rette til at assistere jer med denne opgave. Vores speciale er EL – men vi har også stor faglig forståelse for det mekaniske.  
 
Når vi procesoptimere arbejder vi imod to ting. At skabe lavere omkostninger, og/eller højere kapacitet. 

Har du brug for en engageret og fleksibel partner?

Scroll til toppen

Vi søger vores næste kollega!

Mangler du nye udfordringer? kontakt os på:

info@da-tek.dk
+45 52 50 24 49